Ρεάλ Μαδρίτης – Γκραν Κανάρια 89-76

Ρεάλ Μαδρίτης – Γκραν Κανάρια 89-76

Η Γκραν Κανάρια πάλεψε κόντρα στη Βασίλισσα Ρεάλ, μα τελικά υπέκυψε στην ανωτερότητά της (89-76). Συνεχίζουν εντυπωσιακά οι Μερένχες που έκαναν το «8x8» και έρχονται στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με Ολυμπιακό.

Πολλοί πίστευαν ότι η Γκραν Κανάρια θα είναι «σάκος του μποξ» φέτος στη Euroleague, όμως παλεύει κάθε της παιχνίδι. Το ίδιο έκανε και κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εν τέλει η αναμφισβήτητη διαφορά δυναμικότητας έφερε τη νίκη στη Βασίλισσα (89-76) που έκανε την 8η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση και στρέφει την προσοχή της στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ!

Κορυφαίος για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο ήταν ο Ράντολφ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) με τους Πρέπελιτς (13π.) και Καμπάτσο (10π.) να ακολουθούν. Από τους Νησιώτες διακριθέντες ήταν οι  Ντι Τζέι Στρόμπερι με 20 πόντους και Μπάες με 14.

Οι ηχηρές απουσίες των Σέρχιο Γιουλ και Γκουστάβο Αγιόν δεν πτόησαν τη Βασίλισσα, που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να συμβιβαστούν με τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή στην αναμέτρηση.

Πιο αναλυτικά, το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους που μπήκαν δυναμικά, πήραν το προβάδισμα και το διατήρησαν ως το τέλος της περιόδου που τους βρήκε στο +6 (22-28). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Μαδριλένοι ανέβασαν ρυθμούς και με «δράστες» τους Άντονι Ράντολφ και Φακούντο Καμπάτσο ανέτρεψαν εύκολα την εις βάρους τους κατάσταση.  Το  πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο (47-43).

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ένα επιμέρους 13-4 των γηπεδούχων. Το +11 (60-47) όμως δεν πτόησε την Γκραν Κανάρια που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν πέταξε λευκή πετσέτα,  αντέδρασε και μείωσε στους πέντε (62-57). Η ανωτερότητα όμως των Μαδριλένων και η ψυχραιμία τους φάνηκε στην τέταρτη και τελευταία περίοδο όπου χωρίς άγχος κράτησαν το προβάδισμά τους και παρέμειναν αήττητοι στη φετινή Regular Season της Euroleague.

Τα δεκάλεπτα: 22-28, 47-43, 62-57, 89-76

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ