Καλάθης: Μια… Μπαρτσελόνα μόνος του!

Καλάθης: Μια… Μπαρτσελόνα μόνος του!

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού είχε 12 ασίστ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όσες είχαν μαζί όλοι οι παίκτες της ισπανικής ομάδας!

Καλάθης κερνάει, Λάσμε πίνει, Παναθηναϊκός κερδίζει! Ο Ελληνας γκαρντ και ο Γκαμπονέζος σέντερ πήραν από το χέρι το Τριφύλλι και το οδήγησαν στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 76-70, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού… σέρβιρε στον Αφρικανό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την εξαιρετική βραδιά του συμπαίκτη του και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 16 πόντους. Ο ηγέτης του Τριφυλλιού μπορεί να μην έκανε το καλύτερό του παιχνίδι όσον αφορά στους πόντους που πέτυχε ο ίδιος, αλλά δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Ισπανούς, βγάζοντας συνολικά 12 ασίστ και κατεβάζοντας 9 ριμπάουντ!

Ο Καλάθης πήρε την μπαγκέτα του και οργάνωσε μαεστρικά τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού, διαβάζοντας ιδανικά τις άμυνες της Μπαρτσελόνα. Χαρακτηριστικό στοιχείο του αποψινού παιχνιδιού είναι ότι ο άσος του Τριφυλλιού είχε όσες ασίστ είχαν όλοι μαζί οι παίκτες της ισπανικής ομάδας!

12 ασίστ ο Καλάθης μόνος του, 12 ασίστ όλοι η Μπαρτσελόνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ