Περάσοβιτς: «Ομάδα με ταλαντούχους και αθλητικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός»

Περάσοβιτς: «Ομάδα με ταλαντούχους και αθλητικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός της Μπασκόνια μίλησε για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη απέναντι στο Τριφύλλι.

Η Μπασκόνια μετά την ήττα από την Αρμάνι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και όπως ανέφερε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Βάσκων στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς ταλαντούχους και αθλητικούς παίκτες, αλλά η ισπανική ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει! Παράλληλα, ο Κροάτης τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους και κάλεσε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα στη μάχη που θα δώσει με το Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας είναι πολύ σημαντικό το οποιοδήποτε ματς μετά από τρεις σερί ήττες. Θέλουμε οπωσδήποτε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, που είναι μια ομάδα η οποία γνωρίζει να παίζει μακριά από την έδρα της. Παίζει διαρκώς αλλαγές γιατί διαθέτει πολλούς ταλαντούχους και αθλητικούς παίκτες. Η άμυνά μας θα πρέπει να είναι πολύ καλύτερη από ό,τι στο Μιλάνο. Εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε το ρυθμό μας παίζοντας με ταχύτητα. Πιστεύω πως η ζεστασιά του κοινού μας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για την απόδοσή μας. Η ομάδα μας θέλει να νιώσει την υποστήριξη των φιλάθλων της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ