Ιτούδης: «Η Μπουντούτσνοστ παίζει με μεγαλύτερο κίνητρο εντός έδρας»

Ιτούδης: «Η Μπουντούτσνοστ παίζει με μεγαλύτερο κίνητρο εντός έδρας»

Ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστησε την προσοχή των παικτών του ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Μπουντούτσνοστ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπουντούτσνοστ για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής της Ρωσικής ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε ότι η αναμέτρηση δεν είναι εύκολη καθώς οι Μαυροβούνιοι αγωνίζονται με μεγαλύτερο κίνητρο στους εντός έδρας αγώνες τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Παίζουμε παιχνίδια back to back και επίσης παίξαμε παράταση στο προηγούμενο ματς. Θα είναι δύσκολο για την η Μπουντούτσνοστ παίζει με μεγαλύτερο κίνητρο εντός έδρας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την αδυναμία της και να την μετατρέψουμε σε δικό μας πλεονέκτημα αλλά ακόμη πρέπει να θυμόμαστε τα δυνατά στοιχεία της.

Ο Γκόρντιτς τρέχει το παιχνίδι για αυτούς, διαθέτουν επίσης τους δύο Κλαρκ που «ανοίγουν» το γήπεδο, τον Τζάκσον που είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Επίσης έχουν καλό αριθμό παικτών με ποιότητα στον πάγκο. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματα και την φυσική κούραση και να είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη δύσκολο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ