Νίκολιτς: «Θρύλος του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης»

Νίκολιτς: «Θρύλος του Ολυμπιακού ο Πρίντεζης»

Το εγκώμιο του Γιώργου Πρίντεζη έπλεξε ο Ντανίλο Νίκολιτς χαρακτηρίζοντας τον παίκτη του Ολυμπιακού ως θρύλο.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Ντανίλο Νίκολιτς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Πρίντεζη τον οποίο τον χαρακτήρισε θρύλο των «ερυθρόλευκων».

Πιο αναλυτικά, ο παίκτης της Μπουντούτσνοστ αρχικά τόνισε: «Θέλουμε πολύ μία εκτός έδρας νίκη, καθώς δεν θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που νικάει μόνο στην έδρα της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλοί. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Όσον αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη ο 25χρονος άσος υποστήριξε: «Σε αυτό το επίπεδο ξέρεις ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εκπλήξεις, αλλά ανυπομονώ να παίξω κόντρα στον Γιώργο Πρίντεζη, αυτή την εβδομάδα. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας θρύλος του Ολυμπιακού και ένας από τους καλύτερους φόργουορντ της Ευρωλίγκας. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και ελπίζω να είμαι ένας καλός αντίπαλος για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ