Τζίκιτς: «Μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία ο Ολυμπιακός»

Τζίκιτς: «Μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία ο Ολυμπιακός»

Ομάδα με πλούσια ιστορία χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ, Αλεξάντερ Τζίκιτς, ο οποίος ανέφερε ότι η ομάδα του δεν αισθάνεται καμία πίεση για το ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Χωρίς πίεση θα αγωνιστεί η Μπουντούτσνοστ απέναντι στον Ολυμπιακό όπως τόνισε ο Αλεξάντερ Τζίκιτς, ο οποίος έχρισε απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλάτ. Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας από το Μαυροβούνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι έχουν πλούσια ιστορία στην διοργάνωση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αλεξάντερ Τζίκιτς:

«Άλλο ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας, απέναντι σε ένα μεγάλο όνομα και μία ομάδα με πλούσια σε ιστορία. Άλλος ένας προπονητής με σπουδαία καριέρα και επιτυχημένη σε κάθε επίπεδο. Πήραν τις νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, παίζοντας καλό και ανταγωνιστικό μπάσκετ. Ξέρουμε ότι είναι το απόλυτο φαβορί, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε. Δεν νιώθουμε πίεση, καθώς έχουμε μία καλή ευκαιρία να αγωνιστούμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ