Πασκουάλ: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Πασκουάλ: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με την Κίμκι στη Ρωσία και τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα στην Μόσχα και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας παιχνίδια αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Κίμκι στη Ρωσία, για την 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια που γίνονται μακριά από το ΟΑΚΑ και επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Κίμκι θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε αυτά που παίζουμε στην έδρα μας είμαστε εντελώς διαφορετικοί από αυτά που παίζουμε εκτός. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να σκεφτόμαστε τις ατομικές μας ευθύνες. Θα πρέπει να βγάλουμε τον χαρακτήρα μας στο παιχνίδι και να έχουμε συγκέντρωση. Οφείλουμε να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να βελτιωθούμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ