Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο 83-78

Ζαλγκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλάνο 83-78

Με απόλυτο τον πρωταγωνιστή τον Μπράντον Ντέιβις η Ζαλγκίρις επικράτησε με 83-78 της Αρμάνι Μιλάνο.

Με κορυφαίο τον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος πέτυχε 27 πόντους η Ζαλγκίρις επικράτησε στο Κάουνας της Αρμάνι Μιλάνο με 83-78 και πήρε την τέταρτη της νίκη στην Ευρωλίγκα. Ανώτερη από τα μισά της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, πάλεψε στο τέλος για να κάνει την ανατροπή οι Ιταλοί, οι οποίοι γνώρισαν την τέταρτη τους ήττα στην διοργάνωση.

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο της Ζαλγκίριο Αρένα με σκοπό να πάρει την νίκη που θα την καθιέρωνε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίες της Ευρωλίγκας. Με αιχμή του δόρατος τον Γκουντάιτις η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι πήρε την πρώτη μικρή διαφορά στον αγώνα 15-13. Από εκεί και πέρα, οι Ιταλοί συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και τελείωσε προηγούμενη την πρώτη περίοδο με 23-18.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μπορεί η Αρμάνι να μεγάλωσε την υπέρ της διαφορά με καλάθι του Κουζμίνσκας (18-25), ωστόσο από αυτό το σημείο και ύστερα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και σιγά-σιγά ανέτρεψε την εις βάρος της διαφορά και με καλάθι του Ντέιβις ισοφάρισε σε 29-29 και λίγο αργότερα πήραν προβάδισμα εννιά πόντων με την λήξη του ημιχρόνου σε 40-31.

Με φόρα από το πως τελείωσε το πρώτο μέρος η Ζαλγκίρις συνέχισε στον ίδιο γρήγορο ρυθμό και έχοντας σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση έλεγχαν το παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύουν άμεσα από την Αρμάνι. Ωστόσο, από τα μέσα της τρίτης περιόδου η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί και να μειώσουν μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου στους δυο πόντους, 60-58.

Στην τελευταία περίοδο οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ αλλά η ομάδα του Σαρούνας Γιασκεβίτσιους είχαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς να τον χάσουν σε κανένα σημείο. Όποια διαφορά έχτιζαν οι γηπεδούχοι, η Αρμάνι είχε τον τρόπο να επιστρέφει στο ματς αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν το βήμα παραπάνω ώστε να πάρουν την νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ