Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 95-71

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου 95-71

Κέρδισε εύκολα με 95-71 τη Μπάγερν Μονάχου στο Τελ Αβίβ παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

«Χάρμα ιδέσθαι» ήταν η Μακάμπι που κέρδισε στο Τελ Αβίβ με 95-71 τη Μπάγερν Μονάχου και έφτασε στη δεύτερη νίκη της στην Ευρωλίγκα.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ξεκινώντας από την άμυνά της έπαιξε καταπληκτικά ήταν απο την αρχή κυρίαρχος στο παρκέ και έφτασε σε μια εύκολη νίκη.

Η Μακάμπι ήταν «καταιγιστική» από το ξεκίνημα του αγώνα με τρομερή άμυνα, που δεν επέτρεπε στους Γερμανούς ούτε να… ανασάνουν και στην επίθεση τους Μπλακ και Ρέι να δίνουν λύσεις.

Ετσι οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν με 21-10 στο 7’ και η διαφορά αμέσως ανέβηκε στους 19 πόντους (41-22 στο 16’) με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να είναι απόλυτος κυρίαρχος πάνω στο παρκέ.

Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ άστοχοι δεν μπορούσαν να βρουν το δρόμο για το καλάθι και αναγκαστικά έμειναν σε… ρόλο δεύτερο στην αναμέτρηση.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με την «ομάδα του λαού» να είναι μπροστά στο σκορ με 47-29 και τους Γερμανούς να έχουν 8/19 δίποντα και 2/8 τρίποντα.

Η Μπάγερν με τον Ουίλιαμς να αναλαμβάνει κάποιες πρωτοβουλίες προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες καλές στιγμές μειώνοντας έτσι σε 63-52 στο 28’ με τον Μπούκερ να κερδίζει τις «μάχες» μέσα στις ρακέτες.

Οι Ισραηλινοί όμως ήταν αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη νίκη να φύγει από τα χέρια τους. Με τον Ρολ και τον Τάιους να πατάνε το… γκάζι προηγήθηκαν με 24 πόντους διαφορά (83-59 στο 34’) παίζοντας απολαυστικό μπάσκετ.

Ετσι έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 95-71 μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Οι Τάιους (13π., 5ρ.), Μπλακ (12π. 6ρ.) και Ο’Μπράϊαντ (9π. 10ρ.) ήταν οι κορυφαίοι από την εντυπωσιακή ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ για τους Γερμανούς μόνο ο Ουίλιαμς (15π.) διασώθηκε.

Τα δεκάλεπτα: 27-17, 47-29, 67-55, 95-71

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ