Εφές Αναντολού – Μπασκόνια 96-85

Εφές Αναντολού – Μπασκόνια 96-85

Η Εφές Αναντολού επικράτησε εντός έδρας με 96-85 της Μπασκόνια και… στρογκυλοκάθησε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Οι παίκτες του Αταμάν, ήταν σε πολύ καλή βραδιά και διατήρησαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ένα μικρό ή μεγαλύτερο προβάδισμα, έχοντας επιθετικό πλουραλισμό και βρίσκοντας απαντήσεις σε κάθε αμυντικό τρικ που εφάρμοσε ο Περάσοβιτς.

Αρκετά εύστοχες οι δύο ομάδες, επιδόθηκαν σε ένα επιθετικό εκατέρωθεν παιχνίδι που δικαιολογεί το μεγάλο σκορ. Οι Τούρκοι είχα 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και καλύτερους μεταξύ ίσων τους Μίσιτς (16π/6 ασίστ) και Μότουμ (16π), ενβώ και ο Μπομπουά πόνεσε την… πρώην του με 15 πόντους και 6 ασίστ, καλύπτοντας των ωσεί παρόντα Λάρκιν.

Από την άλλη οι παίκτες της Μπασκόνια προσπάθησαν με τους Πουαριέ (6π/9 ριμπ) και Βόιτμαν (15π/7 ριμπ), αλλά δεν έφταναν για να πλαισιώσουν τον καταπληκτικό Τζάνινγκ με 20 πόντους και 5/9 τρίποντα.

Με τη νίκη αυτή η Εφές Αναντολού εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπασκόνια δεν κλείνει καλά το 1/3 της σεζόν στη διοργάνωση καθώς τη βρίσκει 12η με μόλις 3 νίκες σε 10 ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ