Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 65-84

Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 65-84

Ακόμα και χωρίς τον Κώστα Σλούκα, η Φενβέρμπαχτσε κέρδισε με 84-65 τη Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν καταιγιστική στη Βαρκελώνη και επικράτησε με 64-65 της Μπαρτσελόνα παίρνοντας μια ακόμα εκτός έδρας νίκη.

Οι Τούρκοι που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Κώστα Σλούκα είχαν από πολύ νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, επέβαλαν την κυριαρχία τους και πήραν τη νίκη.

Η Φενέρμπαχτσε δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στη Βαρκελώνη κερδίζοντας με εμφατικό τρόπο τη Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Φενέρ αν και έπαιζε χωρίς τον Σλούκα βρήκε τον τρόπο να επιβάλει το παιχνίδι της από την αρχή, να παίξει πολύ δυνατή άμυνα πάνω στα ατού των Καταλανών και να βάλει τους δικούς της κανόνες.

Προηγήθηκε με 23-17 στο πρώτο δεκάλεπτο και με τον Ντίξον να είναι παραγωγικός στην επίθεση προηγήθηκε με 37-23 στο 14’ και τελείωσε το πρώτο μέρος με 45-36 έχοντας τον έλεγχο στην αναμέτρηση.

Η κυριαρχία της Φενέρ εδραιώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα του Ομπράντοβιτς ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεσή της στην άμυνα και δεν άφησε την Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της.

Οι Καταλανοί είχαν αποδιοργανωθεί και δεν μπορούσαν να ανατρέψουν την κατάσταση. Μάλιστα με τη λήξη της περιόδου η Φενέρμπαχτσε προηγείτο με 17 πόντους διαφορά (64-47).

Η καλοδουλεμένη μηχανή του Ομπράντοβιτς λειτουργούσε υποδειγματικά και έφτασε τη διαφορά στους είκοσι πόντους (59-59 στο 38’) για να φτάσει στην επικράτηση με το τελικό 65-84

Από τη Φενέρμπαχτσε οι Ντίξον (16π.), Βέσελι (11π. 8ρ.), ο και Μέλι (10π.) ήταν οι καλύτεροι, ενώ από την απογοητευτική Μπαρτσελόνα διασώθηκε ο Χανγκά (16π.).

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ