Στο αρχείο η υπόθεση περί δωροδοκίας

Στο αρχείο η υπόθεση περί δωροδοκίας

Η Ευρωλίγκα συνεχίζει όμως την έρευνα για όσα γράφουν στο φ.α. Οι διαιτητές του ντέρμπι ΠΑΟ- Ολυμπιακός περί στοιχηματισμού

Ο ανεξάρτητος δικαστής της Ευρωλίγκας αποφάσισε να θέσει στο αρχείο την υπόθεση περί δωροδοκίας των διαιτητών στο ντέρμπι «αιωνίων» της διοργάνωσης, καθώς σύμφωνα με τη «διαρροή» δεν τέθηκαν υπόψη του συγκεκριμένα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έρευνα για την καταγγελία του Ολυμπιακού δεν προχωρά, καθώς ο δικαστής αποφάσισε να μην μπει στην ουσία της εξέτασής της, καθώς δεν έλαβε αδιάσειστα στοιχεία για τις σχετικές καταγγελίες.

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταγγελία στην Ευρωλίγκα ζητώντας την επαναφορά των ποινών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την αποβολή του Παναθηναϊκού από τη διοργάνωση, ενώ έχει προχωρήσει και σε μήνυση στα ελληνικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε απαντήσει με επιστολή στον Τζόρντι Μπερτομέου και μήνυση κάνοντας λόγο για παραποίηση της αλήθειας.

Πάντως σε εξέλιξη παραμένει η έρευνα από τον αθλητικό δικαστή για όσα ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα πως τους κατηγόρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για στοιχηματισμό 20.000 ευρώ του Πολωνού Ζαμοϊσκι και του Ιταλού Πατέρνικο σε νίκη του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ