Νοκ-άουτ ο Παπαπέτρου, χάνει τη Φενερμπαχτσέ

Νοκ-άουτ ο Παπαπέτρου, χάνει τη Φενερμπαχτσέ

Ο διεθνής άσος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι Πασκουάλ για το παιχνίδι της Παρασκευής με την τούρκικη ομάδα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής με την Φενερμπαχτσέ, για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Τετάρτη και τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ!

Ο 24χρονος φόργουορντ του Τριφυλλιού δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην τον υπολογίζει για το ματς με την τούρκικη ομάδα. Ο διεθνής άσος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον καρπό του δεξιού του χεριού και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παπαπέτρου είχε χάσει και τον πρόσφατο αγώνα με την Κίμκι στη Ρωσία, με την απουσία του να προκαλεί έντονο προβληματισμό στον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει εκ των έσω το κενό του. Ο Παπαπέτρου θα μείνει εκτός και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Δευτέρας με το Περιστέρι για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ