Ολυμπιακός: Τα άκουσαν οι παίκτες από το Μπλατ

Ολυμπιακός: Τα άκουσαν οι παίκτες από το Μπλατ

Δεν άρεσε καθόλου η εικόνα της ομάδας του Αμερικανοϊσραηλινού τεχνικού, ο οποίος εξερράγη στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις.

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Με το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν εκνευρισμένος με την απόδοση των αθλητών του, ειδικά για την τελευταία περίοδο και την εικόνα της ομάδας μετά την επιστροφή της Ζαλγκίρις στο παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων προχώρησε σε ισχυρή κριτική προς όλους τους παίκτες του, βλέποντας την κατάρρευσή τους στο ματς. Τους είπε ότι αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό και ότι πρέπει όλοι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και εάν δεν μπορούν να ακολουθήσουν, τότε να καταλάβουν ότι δεν γίνεται να τους υπολογίζει.

Η έκρηξή του ήταν ίσως η πιο ισχυρή από την στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας του Πειραιά και έχει τεράστιο ενδιαφέρον για να δούμε τη συνέχεια και το πώς θα μπορέσει να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου.

Μάλιστα και στη συνέντευξη Τύπου έδειξε ξεκάθαρα την ενόχλησή του για την απόδοση της ομάδας του στο β μέρος, ρίχνοντας ως ένα σημείο το… μπαλάκι στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ