Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-73

Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 76-73

Σε ένα ματς για γερά νεύρα, η Μπασκόνια έδειξε πάθος και κατάφερε να επικρατήσει της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 76-73.

Η Μπασκόνια υποδέχτηκε στην Φερνάντο Μπουέσα Αρένα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν μια ματσάρα επιπέδου playoffs. Οι δύο ομάδες έμοιαζαν με… μποξέρ, δίνοντας εκατέρωθεν χτυπήματα, αλλά το «νοκ άουτ» δεν έλεγε να έρθει.

Η διακύμανση του σκορ τα λέει όλα… Μετά από ένα ισοδύναμο πρώτο δεκάλεπτο το ημίχρονο έληξε με την Μπασκόνια να προηγείται (40-38). Το επί μέρους 15-17 της τρίτης περιόδου έφερε τις δύο ομάδες στα ίσα (55-55), και όλα προμήνυαν ένα τέταρτο δεκάλεπτο για γερά νεύρα.

Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το τέλος και στα τελευταία δευτερόλεπτα μίλησαν οι «πύργοι» Σενγκέλια και Πουαριέ. Ο πρώτος με καλάθι και φάουλ στο 1:37, έκανε το 74-71 και ο δεύτερος με κρίσιμα ριμπάουντ αλλά και ένα καλάθι έκανε το 76-73 δίνοντας τις λύσεις που χρειάζονταν στην κατάλληλη στιγμή.

Η ΤΣΣΚΑ είχε όμως δύο ευκαιρίες να στείλει το ματς στην παράταση αλλά τα τρίποντα των Άλεκ και Ντε Κολό στη λήξη του χρόνου δεν βρήκαν στόχο. Σε ένα ματς λοιπόν με 8 εναλλαγές στο σκορ και στο οποίο καμιά ομάδα δεν πήρε διαφορά μεγαλύτερη από 4 πόντους, οι μαχητικοί Βάσκοι υποχρέωσαν την ΤΣΣΚΑ στη 2η ήττα της στη χρονιά με 76-73, με τους γηπεδούχος μα βρίσκονται μια νίκη μακριά από την 8άδα.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ