Παναθηναϊκός – Μάλαγα : «Δύσκολο να ματσάρεις τον ΠΑΟ», δήλωσε ο Πλάθα

Παναθηναϊκός – Μάλαγα : «Δύσκολο να ματσάρεις τον ΠΑΟ», δήλωσε ο Πλάθα

Ο Ζόαν Πλάθα στάθηκε στην υπεροπλία του Παναθηναϊκού σε όλες τις γραμμές και τόνισε πως είναι πάρα πολύ δύσκολο για την Μάλαγα να ματσάρει το τριφύλλι, ειδικά στο ΟΑΚΑ.

Πολύ δύσκολη είναι η αποστολή της Μάλαγα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Ζοάν Πλάθα, ο οποίος στάθηκε στις πολλές λύσεις που έχουν στο ρόστερ τους οι Πράσινοι καθώς και στην δυσκολία του να ματσαριστεί η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ειδικά στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα (1/12 21:00) ο Ισπανός προπονητής:

«Πηγαίνουμε εκεί με την ιδέα ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το ταλέντο τους, καθώς έχουν πολλά… όπλα και είναι δύσκολο να τους ματσάρεις, ειδικά στην Αθήνα. Νομίζω ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε, εάν παίξουμε όπως κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ή όπως κάναμε σε άλλα ματς φέτος, αλλά θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς.

Ανησυχούμε λίγο για το σύνολό τους: Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον, Ρίβερς, Λοτζέσκι… Βγαίνουν όλοι μπροστά, αλλά μπορεί να έρθουν οι αναπληρωματικοί και να τα λειτουργήσουν εξίσου καλά. Παίζουν με πολλές αλλαγές στην άμυνα, παίρνουν πολλά ριμπάουντ και κάνουν πολλές τάπες. Αν επικεντρωθούμε σε έναν τομέα θα είναι δύσκολο, καθώς μας απασχολεί η γενική εικόνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ