Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…»

Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος…»

Ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε πως η νίκη επί της Νταρουσάφακα είναι η μοναδική λύση για να βρει αυτοπεποίθηση ο Παναθηναϊκός.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξέρει πολύ καλά πως η πίεση είναι τεράστια στον ίδιο και τους παίκτες του και πως με νίκη επί της Νταρουσάφακα θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Ο Καταλανός προπονητής είπε ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Τούρκους: «Δεν νομίζω ότι θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο παιχνίδι. Άλλαξαν τον κόουτς και είναι ομάδα που κάνει 2-3 πράγματα καλά.

Είναι εκ των κορυφαίων ομάδων στα επιθετικά ριμπάουντ, αφού παίρνουν 13-14 ανά αγώνα, ενώ στον αιφνιδιασμό παίρνουν 14 πόντους ανά αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Έχουν πλέον και τον Τόνεϊ Ντάγκλας που έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν είναι εύκολο ματς».

Για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού και πώς μπορεί να αλλάξει: «Πρέπει να νικήσουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βρούμε αυτοπεποίθηση. Στο τέλος πρέπει να νικήσουμε και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να συνεχίσουμε έτσι. Η νίκη είναι κάτι που θέλουμε σίγουρα σε αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάσταση των τριών τραυματιών που έλειψαν με το Περιστέρι: «Από αυτούς τους τρεις, πιθανότατα μόνο ο Θανάσης μπορεί να επιστρέψει. Λοτζέσκι και Παπαπέτρου μάλλον θα μείνουν έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ