Λεκαβίτσιους: «Προετοιμαζόμαστε για την Νταρουσάφακα σαν να είναι τελικός»

Λεκαβίτσιους: «Προετοιμαζόμαστε για την Νταρουσάφακα σαν να είναι τελικός»

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε για το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη για να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση.

Ο Παναθηναϊκός παραπαίει στην Ευρωλίγκα και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση με ρεκόρ 5-6. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από τρεις σερί ήττες, με το παιχνίδι κόντρα στην Νταρουσάφακα να έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος τόνισε ότι άπαντες στο Τριφύλλι προετοιμάζονται για το ματς με την τούρκικη ομάδα σαν να είναι τελικός. Ο Λιθουανός γκαρντ τόνισε ότι οι Πράσινοι στο αυριανό παιχνίδι θα πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να αποκτήσουν ξανά αυτοπεποίθηση.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τη θέση που έχει η Νταρουσάφακα στην κατάταξη, απάντησε: «Αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε σαν είναι τελικός, ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Νομίζω ότι πρέπει να κερδίσουμε, για αυτό προετοιμαζόμαστε σαν να είναι τελικός. Πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι, για να αποκτήσουμε ξανά αυτοπεποίθηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ