Πρίντεζης: «Επιθετικά ριμπάουντ και μεγάλες άμυνες, έδωσαν μια νίκη που θέλαμε πολύ»

Πρίντεζης: «Επιθετικά ριμπάουντ και μεγάλες άμυνες, έδωσαν μια νίκη που θέλαμε πολύ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές στο ΣΕΦ, στάθηκε στα επιθετικά ριμπάουντ αλλά και τις άμυνες στο τέλος ως τους κύριους λόγους της νίκης.

Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, ο Ολυμπιακός επικράτησε εντός έδρας της Εφές Αναντολού με 88-81. Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν καταλυτικός με το double double που πέτυχε, και μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε στις άμυνες που έβγαλαν οι συμπαίκτες του σε καίρια σημεία, αλλά και στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (18 έναντι 6) που κατέβασαν οι ερυθρόλευκοι:

«Όλοι ξέρουν πως η Εφές είναι μία ομάδα με καλό ρυθμό και ξεκάθαρους ρόλους. Παίζουν καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα αλλά το σημαντικό είναι πως στο τέλος βγάλαμε μεγάλες άμυνες, βάλαμε τα καλάθια που έπρεπε και φτάσαμε σε μία σημαντική νίκη. Τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν επίσης πολύ σημαντικά αφού μας έδωσαν δεύτερες επιθέσεις και σουτ που γύρισαν το ματς.

Ήταν μία νίκη που την θέλαμε πολύ. Θεωρητικά μας φέρνει μισό βηματάκι πιο κοντά στα πλέι – οφ και μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε κοντά στην τετράδα. Το πλεονέκτημα απέχει πολύ ακόμα. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ