Ερνάκ: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Ερνάκ: «Μπορούμε να βελτιωθούμε»

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα μίλησε για την εικόνα των παικτών του και τα λάθη τους στο τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της Νταρουσάφακα, Σελτσούκ Ερνάκ, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Τούρκος τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ήταν ένα σημαντικό ματς για εκείνους ύστερα από κάποιες ήττες. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, έφτασα στην ομάδα πριν από δύο μέρες. Δεν έχουμε χρόνο για αλλαγές, βρισκόμαστε στη μέση ενός δύσκολου προγράμματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, που προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Πιστεύω πως αυτή η εμφάνιση έδειξε πως μπορούμε να βελτιωθούμε στην Ευρωλίγκα και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως έπρεπε να μειώσουμε τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός βρήκε εύκολα λέι απ και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Για αυτά που θα προσπαθήσει να αλλάξει στο παιχνίδι της Νταρουσάφακα: «Πρώτα από όλα, πιστεύω το ίδιο, πως η ομάδα μας μάχεται για να πάρει αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε να πηγαίνει η μπάλα στα σωστά χέρια και να δημιουργούμε καλύτερα.

Έτσι θα βρούμε ελεύθερα σουτ. Χάσαμε εύκολα σουτ στο ματς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλουμε να βρίσκουμε εύκολα σουτ με τους σωστούς παίκτες και να πηγαίνει η μπάλα στα κατάλληλα χέρια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ