Γκιστ: «Αντιλαμβάνομαι την πίεση, αλλά πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων»

Γκιστ: «Αντιλαμβάνομαι την πίεση, αλλά πρέπει να μείνει εκτός αποδυτηρίων»

Ο Τζέιμς Γκιστ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα, μίλησε για την πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας την ανάγκη για βελτίωση.

Ο Αμερικανός σέντερ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες των πράσινων στην δυσκολότερη του αναμενόμενου νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα, με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Αμέσως μετά το ματς, ως… παλιοσειρά πλέον στον Παναθηναϊκό αλλά και τη διοργάνωση μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ακόμα πιο σκληρή δουλειά και βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιστ στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι εφτά χρόνια στον Παναθηναϊκό και ξέρω τι σημαίνει η πίεση του να παίζεις εδώ. Αυτό πρέπει να μένει εκτός των αποδυτηρίων. Όλοι έχουν την γνώμη τους, καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από τρεις ήττες. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να βελτιωθούμε, μπορείς να μάθεις και από τις ήττες και από τις νίκες. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα».

Για τις 200 εμφανίσεις που κατέγραψε μετά την αποψινή, στην Euroleague: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος για την καριέρα μου. Υπήρξαν άσχημες στιγμές, καλές στιγμές. Το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίζεις».

Για τον ραγδαία ανερχόμενο Ντίνο Μήτογλου, που έκανε το καλύτερο του ματς στη διοργάνωση: «Ελπίζω να συνεχίσει και να χτίσει σε αυτή την εμφάνιση. Παίζουμε πολύ «1 εναντίον 1″ στην προπόνηση. Μου αρέσει που έχει αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να συνεχίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ