Μπλατ: «Γεμάτη ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Μπλατ: «Γεμάτη ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Μπαρτσελόνα και ο κόουτς των ερυθρόλευκων μίλησε για τους μπλαουγκράνα λίγο πριν την αναχώρηση των πειραιωτών για Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα και οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας για την Βαρκελώνη. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κι αυτό επισήμανε και ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας του λιμανιού για την Ισπανία.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Μπαρτσελόνα, επισημαίνοντας ότι οι μπλαουγκράνα είναι γεμάτη ομάδα με επιθετική δύναμη. Ξέρουμε τι είναι η Μπαρτσελόνα και τι δυνατότητες έχει. Είναι ένας πάρα πολύ σκληρός αντίπαλος, που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα, όμως, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση.

Δεν θα σας πω ποιες είναι οι αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, θα σας πω ποια είναι τα δυνατά της σημεία. Είναι πολύ γεμάτη ομάδα και έχει μεγάλη επιθετική δύναμη», υποστήριξε ο κόουτς των πειραιωτών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ