Πέσιτς: «Ο Ολυμπιακός ξεκούρασε Σπανούλη – Πρίντεζη, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο»

Πέσιτς: «Ο Ολυμπιακός ξεκούρασε Σπανούλη – Πρίντεζη, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο»

Την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετή ποιότητα στο ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα (18/12, 21:45) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» Σβέτισλαβ Πέσιτς σχολίασε την εν λόγω αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλάτ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα.

Πιο αναλυτικά, ο 69χρονος τεχνικός τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με ενέργεια και ποιότητα. Οι παίκτες του έχουν εμπειρία σε επίπεδο της Ευρωλίγκας. H ομάδα μου είναι είναι έτοιμη να πολεμήσει και να κάνει ένα καλό ματς»

Ο Σέρβος κόουτς αναφέρθηκε στον Κέβιν Σεραφέν: «Του έλειψε η… βενζίνη στο ντεπόζιτο έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας. Πλέον έχει κίνητρο και μπορούμε να τον υπολογίζουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια», ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ανησύχησα για την επίθεση. Πάντα μπορούμε να παίζουμε καλύτερα, έχουμε αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Αυτό που με προβληματίζει είναι η άμυνα, το πώς θα βελτιώσουμε την άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ».

Τέλος, ο Πέσιτς σχολίασε και το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν την πολυτέλεια να ξεκουράζουν τους παίκτες τους λέγοντας: «Στις ελληνικές ομάδες, στον Παναθηναϊκό επίσης, το επίπεδο της λίγκας τους επιτρέπει να δώσουν παιχνίδια πριν από τους αγώνες της EuroLeague. Το Σάββατο έπαιξαν κόντρα στον Κολοσσό, μια από τις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας και ο Σπανούλης με τον Πρίντεζη ξεκουράστηκαν. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό! Το 70-80% της επιτυχίας έχει να κάνει με τη συγκέντρωση και την προετοιμασία».

Θυμίζουμε ότι το ματς είναι κομβικό για τις δυο ομάδες και για το πλασάρισμα τους στην κατάταξη της Ευρωλίγκας καθώς ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 7-5, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο 6-6.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ