Γκραν Κανάρια – Μπασκόνια 71-84

Γκραν Κανάρια – Μπασκόνια 71-84

Εύκολη εκτός έδρας νίκη για την Μπασκόνια επί της Γκραν Κανάρια me 84-71 με τους Τζάνινγκ, Βιλντόσα και Σιλντς να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση, για την 13 αγωνιστική της Euroleague.

Η Γκραν κανάρια υποδέχτηκε στην Gran Canaria Arena την Μπασκόνια, στην ισπανική μονομαχία της 13η αγωνιστικής της Euroleague. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 27-22. Ως εκεί ήταν όμως οι δυνάμεις τους. Οι Βάσκοι έκαναν σούπερ δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο τόσο σε επίθεση όπου πέτυχαν συνολικά 46 πόντους όσο και στην άμυνα όπου δέχτηκαν μόλις 26.

Αυτό μετέτρεψε το τέταρτο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία με τους παίκτες του Περάσοβιτς να ελέγχουν το ματς και να παίζουν με το χρονόμετρο και τη διαφορά και τελικά να παίρνουν μια εύκολη νίκη με 84-71. Πήραν κατά κράτος την μάχη των ριμπάουντ οι Βάσκοι που είχαν σε πολύ καλή μέρα τον τρίποντο εκτελεστή Τζάνινγκ (16π με 4/8 τριπ) και τους Σιλντς, Γκρέιτζερ και Βιλντόσα. Στην μετριότητα κινήθηκαν οι γηπεδούχοι αφού κανένας παίκτης δεν έκανε το… ξέσπασμα για να συμπαρασύρει τους υπόλοιπους με τον Τιλί να ξεχωρίζει με 11 πόντους, αλλά να μην φτάνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ