Καλάθης : «Η πιο δύσκολη στιγμή μας τα τελευταία χρόνια»

Καλάθης : «Η πιο δύσκολη στιγμή μας τα τελευταία χρόνια»

Ο Νικ Καλάθης δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ επικεντρώθηκε στη θετική πλευρά του να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και τόνισε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια.

Ο Νικ Καλάθης εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (21/12, 21:00), ελάχιστη ώρα πριν γίνει γνωστή η αποχώρηση του Τσάβι Πασκουάλ. Σε αυτήν, αναμενόμενα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στον προπονητή του στους Πράσινους. Επικεντρώθηκε στη θετική πλευρά του να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια και επισήμανε πως αυτή είναι η πιο δύσκολη στιγμή του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, ενώ απάντησε σε ερώτηση για τον Μάικ Τζέιμς.

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια και συγκέντρωση στα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε έναν σκοπό στα παιχνίδι μας και πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά», ανέφερε αρχικά ο ηγέτης του Τριφυλλιού, για να μιλήσει στη συνέχεια για τα διαδοχικά ματς που αναγκάζεται να δώσει η ομάδα του:

«Είναι πάντα καλό να έχεις back to back παιχνίδια. Δεν έχεις να σκεφτείς πολλά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε όλα όσα κάναμε λάθος και να επανέλθουμε για τη νίκη».

Για την κακή περίοδο που διανύει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Είχαμε κάποιες άσχημες στιγμές τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως αυτή είναι η πιο δύσκολη, με το ρεκόρ και τις εμφανίσεις μας. Είναι δουλειά μας να ξεπεράσουμε αυτά τα πράγματα και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Ελπίζω να επανέλθουμε και να εμφανιστούμε, παίζοντας καλά».

Για τη μάχη με τον Τζέιμς: «Θα είναι δύσκολο. Ο Μάικ παίζει καλά, τρέχει την ομάδα του και θα είναι δύσκολο να τον σταματήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ