Με Πιτίνο στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, ντεμπούτο με ΤΣΣΚΑ

Με Πιτίνο στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, ντεμπούτο με ΤΣΣΚΑ

Ο Ρικ Πιτίνο σύμφωνα με τιτίβισμα του Άντριαν Βοϊναρόφσκι, φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι με νέο του τιτίβισμα αναφέρει αρχική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον θρύλο του Κολεγιακού μπάσκετ, Ρικ Πιτίνο. Ο κορυφαίος ρεπόρτερ αναφέρει μάλιστα ότι ο 66χρονος προπονητής θα είναι στην Αθήνα για την αναμέτρηση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 28 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πιτίνο θα κοουτσάρει το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό στις 4 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας. Ο πολύπειρος προπονητής πριν ακόμη προλάβει να εγκλιματιστεί στα Ευρωπαϊκά «στάνταρ» και το Ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, θα κλιθεί να οδηγήσει τους πράσινους σε δύο εξαιρετικά δύσκολες αναμετρήσεις.

Το ματς κόντρα στη Ρώσικη ομάδα είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο, λόγω της δυναμικότητας του αντίπαλου. Το παιχνίδι απέναντι στους ερυθρόλευκους όμως, είναι ματς «ειδικών συνθηκών» και σίγουρα πολύ μακριά από ότι έχει αντιμετωπίσει στην τεράστια καριέρα του ο Πιτίνο. Έτσι ο Αμερικανοιταλός καλείται να κολυμπήσει κατευθείαν στα βαθιά πριν καν προλάβει να γνωρίσει την ομάδα του και να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ