Στο ΟΑΚΑ το Final Four του 2020!

Στο ΟΑΚΑ το Final Four του 2020!

Το Final Four της Ευρωλίγκας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ 13 χρόνια μετά την πρώτη φορά καθώς η διοργανώτρια συμφώνησε με τον Γιώργο Βασιλειάδη για την ανάθεσή του στην Αθήνα το 2020!

Τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ανάθεση του Final Four της Ευρωλίγκας στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ! 13 χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2020, το κλειστό του ΟΑΚΑ θα υποδεχτεί και πάλι τις 4 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η διοργανώτρια αρχή βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφή με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει συμφωνία ώστε το Final Four του 2020 να γίνει στο ΟΑΚΑ!

Η συμφωνία είναι πλέον οριστική και όλα θα τελειώσουν και τυπικά μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί το κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ ως ο προορισμός του Final Four το 2020, μετά από αυτό του 2019 που θα γίνει στην “Φερνάντο Μπουέσα Αρένα” της Βιτόρια.

Ετσι, το 2020 η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το τέταρτο Final Four στην ιστορία, μετά το ΣΕΦ (1993), την Πυλαία (2000) και το ΟΑΚΑ (2007).

Θυμίζουμε ότι το 2007 ο Παναθηναϊκός είχε στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία του επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ ενώ πέρσι διοργανώθηκε στο κλειστό, το Final Four του Basketball Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ