Πλάθα : «Έγιναν περίεργα πράγματα»

Πλάθα : «Έγιναν περίεργα πράγματα»

Ο προπονητής της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα, μίλησε για τα λάθη της ομάδας του και τα σφυρίγματα των διαιτητών που επηρέασαν τον ρυθμό

Ο Χοάν Πλάθα στάθηκε στα λάθη της Μάλαγα, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο για περίεργα πράγματα, υποστηρίζοντας πως έγιναν υποδείξεις για αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές που επηρέασαν τον ρυθμό.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα. Και ιδιαίτερα σε σωματικό επίπεδο, αλλά δεν παίξαμε καθόλου καλά στο τέταρτο. Κάναμε 16 λάθη και ο Παναθηναϊκός έκανε μόνο έντεκα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, έγιναν περίεργα πράγματα. Υπήρξαν αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές που επηρέασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Πάντα κοιτάω την ομάδα μου και πως μπορεί να βελτιωθεί. Κάναμε 3-4 διαδοχικά αβίαστα λάθη που επέτρεψαν αιφνιδιασμούς. Δεν πήραμε τα αμυντικά ριμπάουντ που έπρεπε και δεχτήκαμε τρίποντα, μετά από χαμένα σουτ του αντιπάλου. Καταλήγοντας, παίξαμε πολύ καλά, όπως περίπου με την ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη εβδομάδα, θα συνεχίσουμε να δυναμώνουμε και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για τις απουσίες και τον Σουάρεθ: «Δεν πρέπει να εξαφανιζόμαστε από το παιχνίδι στις κρίσιμες στιγμές. Πρέπει να παίζουμε ακόμα πιο δυνατά ακόμα και χωρίς αυτούς τους παίκτες. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Είχαμε απουσίες και την απώλεια του Σουάρεθ. Ο παίκτης βγήκε με δύο τεχνικές ποινές, αλλά εγώ προσπαθώ να ελέγχω ό,τι εξαρτάται από εμένα. Παίζαμε κόντρα σε μία πιο έμπειρη ομάδα, δεν πρέπει να είναι προτεραιότητά μας να διαμαρτυρόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ