Θέλει τον Βίντμαρ η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ατενίζει» την αγορά για την απόκτηση σέντερ, μετά τον τραυματισμό του Κούζμιτς και το πρώτο όνομα στη λίστα της είναι του Γκάσπερ Βίντμαρ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας είναι ένας που ενδιαφέρει τη «βασίλισσα» για τη θέση του σέντερ, διότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον τραυματία Κούζμιτς. Ο προπονητής της […]

Θέλει τον Βίντμαρ η Ρεάλ | to10.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης «ατενίζει» την αγορά για την απόκτηση σέντερ, μετά τον τραυματισμό του Κούζμιτς και το πρώτο όνομα στη λίστα της είναι του Γκάσπερ Βίντμαρ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας είναι ένας που ενδιαφέρει τη «βασίλισσα» για τη θέση του σέντερ, διότι έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον τραυματία Κούζμιτς.

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, έχει αρκετά προβλήματα στους ψηλούς, αφού τραυματίστηκε και ο Ράντολφ και η περίπτωση του Σλοβένου σέντερ μοιάζει ιδανική. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπάνβιτ και θα πρέπει να σπάσει για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Ο Βίντμαρ έκανε μεγάλο τουρνουά στο Eurobasket, έχοντας 8.6 πόντους και 4.6 ριμπάουντ και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας.

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο