Βεζένκοφ: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε με το Περιστέρι»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε με το Περιστέρι»

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη, τονίζοντας πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Euroleague.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Τούρκους και ξεκαθάρισε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια σκληρή ομάδα, ενώ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αποφύγει να κάνει ότι έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με το ΠεριστέρΙ στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βεζένκοφ:

Για το προσεχές παιχνίδι με την Νταρουσάφακα: «Με την αλλαγή του προπονητή βλέπουμε πως παίζουν πιο σκληρά. Είναι η πρώτη ομάδα, αν δεν κάνω λάθος, σε επιθετικά ριμπάουντ. Πρέπει να ελέγξουμε αυτό τον τομέα, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε πολύ σκληρά. Πρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς που δεν κάναμε με το Περιστέρι. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για Χριστούγεννα στο παρκέ: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Να έχουμε υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαστε επαγγελματίες και έχουμε συνηθίσει σε αυτό τον ρυθμό όλα αυτά τα χρόνια. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ