«Στον Παναθηναϊκό ο Καρμέλο Άντονι» (pic)

«Στον Παναθηναϊκό ο Καρμέλο Άντονι» (pic)

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως ο Καρμέλο Άντονι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, αλλά φυσικά η γνωστή ιστοσελίδα είχε όρεξη για πλάκα κι εκμεταλλεύτηκε την ημέρα, καθώς η 28η Δεκέμβρη είναι η «πρωταπριλιά» των Ισπανών.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του κι έκτοτε ξεκίνησαν διάφορα σενάρια για μεταγραφές. Σε ένα από αυτά που έρχεται από την Ισπανία, οι πράσινοι συμφώνησαν με τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Καρμέλο Άντονι, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Ρόκετς.

Φυσικά πρόκειται για ένα ευφάνταστο σενάριο που κυκλοφόρησε από την ιστοσελίδα solobasket, η οποία τονίζει μάλιστα πως ο Μέλο τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό, χάρη στις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που διατηρεί ο τεχνικός του τριφυλλιού στην κορυφαία λίγκα  του κόσμου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα παραπλάνησε πολύ κόσμο στην Ιβηρική Χερσόνησο, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα φανταστικό ψέμα, καθώς η 28η Δεκεμβρίου είναι η αντίστοιχη πρωταπριλιά των Ισπανών. Έτσι η γνωστή ιστοσελίδα εκμεταλλεύτηκε την ημέρα και δημιούργησε ένα ιδανικό σενάριο για τους φίλους του Παναθηναϊκού που όμως είναι επιστημονικής φαντασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ