Με Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού

Με Παπαπέτρου η 12άδα του Παναθηναϊκού

Ο Ελληνας φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό στον καρπό και βρίσκεται στις επιλογές του Ρικ Πιτίνο για το αποψινό ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πανέτοιμος για την αποψινή μάχη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Παναθηναϊκός (21:00), ο οποίος στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον «πράσινο» πάγκο θα ψάξει μια μεγάλη νίκη, που θα του δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Στο ματς με τη ρώσικη ομάδα θα αγωνιστεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια του Τριφυλλιού λόγω τραυματισμού στον καρπό. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός άσος στο πρόσφατο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο είχε υποστεί θλάση και έκτοτε βρίσκεται στα πράσινα «πιτς».

Συγκεκριμένα, την 12άδα του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Τόμας, Παπαγιάννης, Λάσμε, Παπαπέτρου, Παππάς, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους, Λοτζέσκι, Καλάθης, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου.

Από την άλλη, η 12άδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η εξής: Ντε Κολό, Μπολομπόι, Πέτερς, Αντόνοφ, Ροντρίγκεθ, Κλάιμπερν, Χίγκινς, Χάκετ, Κουλάγκιν, Κουρμπάνοφ, Χάινς, Χάντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ