Μήτογλου: «Η έλευση του Πιτίνο μας ταρακούνησε, υπέροχος ο κόσμος»

Μήτογλου: «Η έλευση του Πιτίνο μας ταρακούνησε, υπέροχος ο κόσμος»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε ότι η έλευση του Ρικ Πιτίνο άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας.

Με τη σπουδαιότερη νίκη του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν συνδύασε το ντεμπούτο του στον «πράσινο» πάγκο ο Ρικ Πιτίνο.

Το Τριφύλλι χθες το βράδυ με την αύρα του Αμερικανού προπονητή και τη… λάβρα του ΟΑΚΑ κέρδισε την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Ο Ντίνος Μήτογλου σε δηλώσεις που έκανε στο κανάλι της «πράσινης» ΚΑΕ στο YouTube τόνισε ότι η έλευση του Ρικ Πιτίνο ταρακούνησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και την εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την χρειαζόμασταν αυτή την νίκη και την ώθηση το κάτι διαφορετικό. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους, ήταν υπέροχοι, καταπληκτικοί. Πιστεύω η έλευση του καινούριου προπονητή μας ταρακούνησε, μας «άλλαξε τον αέρα» και μας πέρασε άλλη ψυχολογία και αυτό μας έδωσε την νίκη.

Πάντα πίστευα επιθετικά ότι μπορούμε να βγάλουμε πολλά πράγματα και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν αυτή η μέρα. Είναι πολύ δύσκολα και τα δύο παιχνίδια. Με την νίκη πήραμε μεγάλη ψυχολογία και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρώτα με τον Προμηθέα και μετά με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, την χρειαζόμαστε. Ξέρει πόσο σημαντική είναι για εμάς και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι».

Δείτε τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ