Σάρας: «Της… μόδας οι αλλαγές προπονητών, κορυφαίος στην Ευρώπη ο Πασκουάλ»

Σάρας: «Της… μόδας οι αλλαγές προπονητών, κορυφαίος στην Ευρώπη ο Πασκουάλ»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σε συνέντευξή του σε λιθουανικό Μέσο, αναφέρθηκε στην απόλυση Πασκουάλ αλλά και στο «απάνθρωπο» όπως το χαρακτήρισε, επάγγελμα του προπονητή.

Εδώ και λίγες μέρες άλλοι δύο προπονητές στην Euroleague αποτελούν πλέον παρελθόν για τις ομάδες τους. Πρόκειται για τον Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού και τον Αέξάνταρ Τζίκιτς της Μπουντούτσνοστ.

Ο Γιασικεβίτσιους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο λιθουανικό basketnews.lt, χαρακτήρισε τον Πασκουά κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη, πήρε το μέρος του Τζίκιτς και γενικότερα χαρακτήρισε την… μόδα των απολύσεων ως ένδειξη έλλειψης σεβασμού στο επάγγελμα του προπονητή:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού. Πιθανότατα δεν τα γνωρίζουμε όλα. Κατά την άποψή μου, ο Τσάβι Πασκουάλ είναι κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη».

Όταν ο Λιθουανός κλήθηκε να μιλήσει για τις 6 αλλαγές προπονητών στην Euroleague, τόνισε: «Νομίζω ότι είναι της… μόδας τώρα. Τα πάντα συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται πλήρως την Ευρωλίγκα. Δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο σκληρή είναι για τις μικρότερες ομάδες. Έφυγαν 6 προπονητές από 16 ομάδες συνολικά. Είναι τρελό και δείχνει έλλειψη σεβασμού».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόλυση του Αλεξάνταρ Τζίκιτς από την Μπουντούτσνοστ: «Είμαστε… σοκαρισμένοι. Αυτός ο άνθρωπος πέτυχε πέρσι ένα επίτευγμα που δεν είχε επαναληφθεί ποτέ ξανά στην ιστορία του συλλόγου. Και τώρα τον απέλυσαν μετά από 2-3 μήνες. Αυτό δείχνει πόσο… απάνθρωπο είναι αυτό το επάγγελμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ