Αρμάνι – Μπουντούτσνοστ 111-94

Αρμάνι – Μπουντούτσνοστ 111-94

Με τους Μπέρτανς και Κουζμίνσκας να εκτελούν από τα 6.75μ και την Αρμάνι να πιάνει υψηλά στάνταρ στην επίθεση, οι Ιταλοί επικράτησαν εντός έδρας της Μποτντούτσνοστ με 111-94.

Μεγάλο ματς από την Αρμάνι κόντρα στην Μπουντούτσνοστ. Ο Μίτσοφ έκανε άλλη μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση, ο Τζέιμς έδινε πολλές λύσεις και ο Γκουντάιτις πέτυχε double double. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν οι Μπέρτανς και Κουζμίνσκας με 9/11 τρίποντα και το… γλυκό έδεσε για τους παίκτες του Σιμόνε Πιανιτζιάνι που επικράτησαν με 111-94.

Το ματς κρίθηκε εν πολλοίς στο 36-22 του πρώτου δεκαλέπτου, με τους Ιταλούς να βλέπουν το καλάθι σαν… βαρέλι. Από εκεί και πέρα οι Βόσνιοι ισορρόπησαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν ένα ξέσπασμα μέσα στην αναμέτρηση ώστε να πλησιάσουν τους γηπεδούχους και να τους αγχώσουν.

Φοβερός για την ομάδα του Ρέπεσα ο Μπιτάτζε που είχε 23 οπόντους και 8 ριμπάουντ αλλά δεν είχε την ανάλογη βοήθεια από τους άστοχους Κόουλ (17π) και Κλαρκ (16π). 13η ήττα σε 16 ματς για την προτελευταία Μπουντούτσνοστ, την ώρα που η Αρμάνι με ρεκόρ 8-8 είναι προσωρινάεντός 8άδας, στην 7η θέση.

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ