Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Παναθηναϊκός: Στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα συνοδεύσει την αποστολή του Τριφυλλιού στο ΣΕΦ και θα παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Στο πλευρό του Ρικ Πιτίνο και των παικτών του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα συνοδεύσει την «πράσινη» αποστολή στο ΣΕΦ και θα παρακολουθήσει από κοντά τη μάχη με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα!

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό στο φαληρικό γήπεδο. Το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, άλλωστε, είναι πολύ σημαντικό για τους Πράσινους, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη εβδομάδα στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον «πράσινο» πάγκο κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απόψε θέλει να συνεχίσει την… αντεπίθεσή του, με στόχο να κάνει ένα ακόμα βήμα για την 8άδα και την πρόκρισή του στα πλέι οφ.

Τελευταία φορά που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΣΕΦ ήταν στον πέμπτο τελικό της σεζόν 2016-2017, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το διπλό στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» και στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και μάλιστα συνομίλησε για αρκετά λεπτά με τον Ρικ Πιτίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ