«Βάλτε μέσα τον Ιωάννη…»

«Βάλτε μέσα τον Ιωάννη…»

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του αγώνα και με τη διαφορά να έχει εκτοξευθεί στους 20 πόντους, «πίκαραν» τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ζητώντας από τον Ρικ Πιτίνο να τον ρίξει στο παρκέ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να αγωνίζεται για πρώτη φορά στο φαληρικό γήπεδο ως παίκτης του Τριφυλλιού.

Ο διεθνής άσος τόσο κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού όσο και πριν από την έναρξη του μεγάλου παιχνιδιού αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν του συγχωρούν την απόφασή του να… περάσει στην αντίπερα όχθη.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, με τη διαφορά να έχει εκτοξευθεί στους 20 πόντους υπέρ των Πειραιωτών, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων θέλοντας να πικάρουν τον 24χρονο φόργουορντ άρχισαν να φωνάζουν: «Βάλτε μέσα τον Ιωάννη να κ…σει το λιμάνι».

Το κλίμα στα δύο στρατόπεδα ήταν αντιστρόφως ανάλογο, με τους παίκτες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να χαίρονται για τη μεγάλη εμφάνιση της ομάδας τους και τους παίκτες του Παναθηναϊκού να είναι απογοητευμένοι και προβληματισμένοι στον «πράσινο» πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ