«Like» του Γιώργου Σαββίδη στην… επικήρυξη οπαδού από τον Γιαννακόπουλο!

«Like» του Γιώργου Σαββίδη στην… επικήρυξη οπαδού από τον Γιαννακόπουλο!

Στο μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «άρεσε» η απόφαση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να... επικηρύξει με 10.000 € οπαδού που υποστηρίζει ότι τον έφτυσε!

Η κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το πρόσωπο ενός οπαδού του Ολυμπιακού, «επικηρύσσοντάς» τον για 10.000 ευρώ, καθώς όπως υποστηρίζει ήταν ένας από εκείνους που τον έφτυσαν όταν πήγαινε να πάρει θέση στον πάγκο της ομάδας, προκάλεσε σημαντικές αντιδράσεις, αλλά και μία πολύ αιχμηρή ανακοίνωση από τη Θύρα 7.

Ωστόσο, η ενέργεια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ άρεσε στον Γιώργο Σαββίδη. Και φρόντισε να το δείξει με τον τρόπο του. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λοιπόν, επικρότησε την κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου χαρίζοντάς του ένα «Like», όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Σαββίδης έχουν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και συχνά πυκνά επικοινωνούν και δημόσια, μέσω του instagram. Ενώ πριν από λίγο καιρό ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ, είχε επιλέξει για τη διαμονή του το Μακεδονία Παλάς, όταν είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ