«Τρέχει» να προλάβει ο Παναθηναϊκός

«Τρέχει» να προλάβει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει απεγνωσμένα μια καλή περίπτωση περιφερειακού με τον χρόνο να τον πιέζει.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη με τον οποίο θα ενισχυθεί στην περιφέρεια μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Σον Κιλπάτρικ.

Οι πράσινοι αναζητούν έναν παίκτη με έφεση στο σουτ, αλλά και στην οργάνωση του παιχνιδιού με ύψος πάνω από 1.90. Ο Αμερικανός ήταν εκείνος που είχε όλο το… πακέτο, αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ.

Ετσι ο Ρικ Πιτίνο θα πρέπει να περιμένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με τα two way contracts, τα οποία έχουν δικαίωμα οι ομάδες να υπογράψουν ως τις 15 Ιανουαρίου.

Από αυτή τη διαδικασία είναι βέβαιο πως θα προκύψουν πολύ καλές περιπτώσεις παικτών, που θα συγκεντρώνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία αναζητά ο Ιταλοαμερικανός προπονητής.

Το θέμα όμως είναι πως δεν υπάρχει χρόνος. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του «διαβολοβδομάδα» με συνεχόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια, ενώ βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Στο μεταξύ στα υπόψη υπάρχει και το όνομα του Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Κίνα, είναι 29 ετών, με ύψος 1.88μ και «φαρμακερό» σουτ.

Η περίπτωσή του βρίσκεται στη λίστα του Πιτίνο αποτελώντας όμως περισσότερο εναλλακτική λύση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ