Περάσοβιτς: «Από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης το ΣΕΦ»

Περάσοβιτς: «Από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης το ΣΕΦ»

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς μίλησε για την αναμέτρηση της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως το ΣΕΦ είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής των Βάσκων σχολίασε τη δύσκολη αποστολή της ομάδας του ΣΕΦ, τονίζοντας ότι είναι μια από τις δυσκολότερες έδρες στην Ευρώπη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η έδρα του Ολυμπιακού είναι από τις δυσκολότερες στην Ευρώπη. Εκεί ο αντίπαλός μας είναι πολύ πιο σκληρός και χάνει ελάχιστες φορές. Ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών που παίζουν μαζί 7-8 χρόνια. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η αποστολή μας, αλλά είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι, παρότι έχουμε περιορισμένες επιλογές λόγω τραυματισμών.

Κάθε παιχνίδι στην Euroleague το αντιμετωπίζουμε σαν μια νέα ευκαιρία να κερδίσουμε και έτσι πάμε και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να αντεπεξέλθουμε στην ενέργεια και τη δύναμη των αντιπάλων. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που πάει πολύ δυναμικά στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ