Ο Νάναλι και η αλλαγή των πλάνων

Ο Νάναλι και η αλλαγή των πλάνων

Ο Αμερικανός είναι ελεύθερος και στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να διαφοροποιήσουν το σχεδιασμό τους.

Ο Τζέιμς Νάναλι έμεινε ελεύθερος από τους Μινεσότα Τιμπεργουλβς και η περίπτωση του έχει αρχίσει να ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι κομπο γκαρντ, αλλά σούτινγκ γκαρντ, δηλαδή περισσότερο 2-3, παρά 2-1, αλλά στον Παναθηναϊκό προβληματίζονται έντονα με την αποθεραπεία του τραυματισμού που έχει υποστεί ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Την ίδια στιγμή ο Λούκας Λεκαβίτσιους είναι ο πιό συνεπής παίκτης σε αυτά που ζητά ο Πιτίνο, ο οποίος έχει μείνει σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία το Λιθουανού. Δεν είναι βέβαια ο παίκτης που μπορεί με αξιοπιστία να αντικαταστήσει τον Νικ Καλάθη, αλλά παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στην συνολική εικόνα του.

Ετσι δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα πλάνα τους οι πράσινοι και να προχωρήσουν στην απόκτηση του Νάναλι, ο οποίος είναι και καλός αμυντικός και καλός σουτέρ, ενώ έχει απόλυτη εικόνα τόσο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, της Α1, όσο και της Ευρωλίγκας με τη θητεία του στην Καβάλα, αλλά και τη Φενέρμπαχτσε. Δεν είναι βέβαια δημιουργός και αυτό ίσως να αποτελέσει πρόβλημα για τα διαστήματα στα οποία ο Λεκαβίτσιους θα είναι ο… γνωστός άτολμος παίκτης των προηγούμενων μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ