Τίμα: «Ίδιο το πλάνο της Μπασκόνια παρά την απουσία του Σενγκέλια»

Τίμα: «Ίδιο το πλάνο της Μπασκόνια παρά την απουσία του Σενγκέλια»

Ο Λετονός φόργουορντ του Ολυμπιακού, δήλωσε ότι οι Βάσκοι δεν πρόκειται να αλλάξουν την στρατηγική τους παρά το γεγονός πως θα λείψει ο Γεωργιανός φόργουορντ.

Ο Γιάνις Τίμα θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Τρίτη την παλιά του ομάδα, χωρίς βέβαια αυτό να φαίνεται να τον απασχολεί και τόσο.

Ο Λετονός φόργουορντ μίλησε στην καθιερωμένη media day πριν τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού και τόνισε «Νιώθω πολύ καλά. Το φινάλε του 2018 δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για εμένα λόγω κάποιων τραυματισμών που με κράτησαν μακριά από τον αγωνιστικό ρυθμό αλλά τώρα είμαι σχεδόν στο 100% και έτοιμος να παίξω».

Για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, από την οποία ήρθε στον Ολυμπιακό, ο Τίμα είπε: «Πρώτα από όλα, ανυπομονούμε για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο διότι παρά τις απουσίες που έχει η Μπασκόνια είναι μία ομάδα της Ευρωλίγκας με βαθύ ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να βγουν μπροστά και να αποδείξουν γιατί αγωνίζονται σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όμως σε πολύ καλό ρυθμό και πρέπει να κάνουμε αυτά που ξέρουμε, να τους σταματήσουμε μέσω της άμυνας και τα υπόλοιπα στην επίθεση θα έρθουν μέσα από τον ρυθμό.

Πιστεύω πως λόγω της απουσίας του Σενγκέλια θα αλλάξουν κάποια κομμάτια αλλά σε γενικές γραμμές το πλάνο τους θα είναι το ίδιο. Μία επιθετική ομάδα, γρήγορη, με πολλά σουτ στον αιφνιδιασμό. Ο Τόκο σίγουρα είναι σημαντικό κομμάτι αλλά θα προσαρμοστούν».

Τέλος για το μήνυμα του Πουαριέ ο Τίμα είπε «Τους περιμένω! Θα τους δω όλους εδώ αύριο (8/1) και θα δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ