Τόμας: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου με την Μπάγερν»

Τόμας: «Παιχνίδι ζωής και θανάτου με την Μπάγερν»

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε τη σημασία του εντός έδρας αγώνας των πρασίνων κόντρα στη Μπάγερν.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ντεσόν Τόμας, χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στη Μπάγερν «ζωής και θανάτου», μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το μεγάλο «όπλο» των Γερμανών, τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου. Ερχόμαστε από ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Και οι δύο ομάδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε ένα σερί νικών.

Αυτή η πίεση που υπάρχει για νίκη μπορεί να λειτουργήσει και θετικά.Σου δίνει μια ευκαιρία να δεις τι τύπος είσαι και αν μπορείς να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Είναι δύσκολος ο δεύτερος γύρος και εμείς πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας και να πάρουμε περίπου το 50% των εκτός έδρας αγώνων.

Είναι λογικό πως αρκετοί παίκτες που έρχονται στην Ευρώπη για πρώτη φορά παίζουν αρκετά καλά, όπως αυτός. Τον έχουμε μελετήσει και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον σταματήσουμε. Είναι ένας πολύ εντυπωσιακός παίκτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ