Λο: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Λο: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Ο Γερμανός γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Μπάγερν Μονάχου αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Μάοντο Λο στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γερμανός γκαρντ τόνισε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι παθιασμένοι και δημιουργούν πάντα «καυτή» ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ενώ μάλιστα επισήμανε ότι οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Οσον αφορά στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο, ο 26χρονος άσος τόνισε ότι οι Πράσινοι έχουν μεγάλο κίνητρο και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι, λόγω της ήττας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μετά τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα είναι πολύ συγκεντρωμένος και θα έχει υψηλό κίνητρο. Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ είναι πάντα καυτή με  παθιασμένους οπαδούς, που είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ