Ράντονιτς: «Είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό»

Ράντονιτς: «Είναι πάντα δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό»

Ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ και επισήμανε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τετάρτης θα υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου (9/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, με τον τεχνικό της γερμανικής ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, να μιλάει με εγκωμιαστικά σχόλια για το Τριφύλλι, αλλά και για τους οπαδούς του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός, ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δυνατή ομάδα, ενώ οι «πράσινοι» φίλαθλοι δημιουργούν πάντα εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να δώσει μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, προκειμένου να καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι και φέτος δυνατή ομάδα και παίζει πάντα μπροστά σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του. Πάντα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίζεις. Όπως και στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, έχουμε μια πολύ δύσκολη αποστολή από το ξεκίνημα. Η άμυνά μας πρέπει να είναι δυνατή, από εκεί ξεκινούν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ