Περάσοβιτς: «Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ στο τέλος και δεν το κάναμε»

Περάσοβιτς: «Μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ στο τέλος και δεν το κάναμε»

Ο τεχνικός της Μπασκόνια μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, όταν ο Παπανικολάου πέτυχε ένα... τρελό τρίποντο και έστειλε το ματς στην παράταση.

Η Μπασκόνια έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Οι Βάσκοι άγγιξαν τη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά ο σπουδαίος Κώστας Παπανικολάου έστειλε το ματς στην παράταση, όπου οι Ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν πλήρως και πήραν το ροζ φύλλο (91-87).

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με τους Πειραιώτες, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κάνει φάουλ, αλλά δεν το έκανε.  Όπως ανέφερε ο Κροάτης προπονητής, η σημερινή είναι μια άσχημη ήττα για την Μπασκόνια, η οποία έχασε την ευκαιρία να πάρει μια σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την είσοδό της στην 8άδα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι μία άσχημη ήττα για εμάς, γιατί θεωρώ πως είχαμε ευκαιρία για να κερδίσουμε, ειδικά όταν είχαμε προβάδισμα τεσσάρων πόντων. Δεν παίξαμε όσο σκληρά έπρεπε, μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ στην τελευταία φάση και δεν το κάναμε. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ