Γκος: «Όποιο κέρασμα θέλει ο Παπανικολάου θα το έχει»

Γκος: «Όποιο κέρασμα θέλει ο Παπανικολάου θα το έχει»

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε πως ο συμπαίκτης μπορεί να έχει όποιο κέρασμα θέλει, μετά το απίστευτο τρίποντο που πέτυχε.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, στάθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν άπαντες στην ομάδα και τόνισε πως ο Κώστας Παπανικολάου μπορεί να έχει όποιο κέρασμα θέλει, μετά το τεράστιο καλάθι που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι η ίδια ιστορία σε όλη τη σεζόν. Όλα ήρθαν όταν παίξαμε καλή άμυνα. Το έχουμε πει ότι όλα ξεκινάνε από εκεί. Κάναμε λάθη στο πρώτο ημίχρονο, όμως βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Δείξαμε χαρακτήρα. Ήταν μια πολύ μεγάλη ομαδική νίκη.

Τα πάντα αρχίζουν από την ετοιμότητά μας αλλά και το πώς αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι. Ό,τι θέλει ο Παπανικολάου το έχει, όποιο κέρασμα θέλει. Είναι αυτός που βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη απόψε. Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Όλοι έδωσαν τα πάντα.

Ο Παπανικολάου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ζήτησε εκείνος από τον ΛεΝτέι να του κάνει το σκριν έστω κι αν δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή ισορροπία. Είναι μεγάλη η σεζόν ακόμα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ρεάλ. Το Final Four είναι πολύ μακριά ακόμα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ