Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague

Χίμκι, Εφές, Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης ήταν οι νικητές της πρώτης μέρας της Euroleague που είχε ματς πολύ δυνατά και κλειστά, δυο εκ των οποίων κρίθηκαν στην παράταση. Ας δούμε την βαθμολογία της και που πλασάρονται οι ερυθρόλευκοι.

Στο πρώτο χρονικά ματς της 17ης αγωνιστικής της Euroleague, η Χίμκι επιβλήθηκε στην παράταση σε ένα ισοδύναμο και πολύ δυνατό ματς, με 84-78 της Φενέρμπαχτσε, υποχρεώνοντάς της στη δεύτερη μόλις ήττα της στη σεζόν. Τεράστια νίκη πέτυχε και η Εφές Αναντολού που πέρασε σαν… άνεμος από τη Λιθουανία και την έδρα της Ζαλγκίρις με 79-58, ισχυροποιώντας κατά πολύ τη θέση της όσον αφορά τη μάχη της 4ης προνομιούχου θέσης.

Μαζί της σε αυτό το μπρα ντε φερ είναι και ο Ολυμπιακός ο οποίος αν και έφτασε να χάνει μέχρι και με εννιά πόντους διαφορά από την Μπασκόνια στο ΣΕΦ, αλλά με μια ανατροπή βγαλμένη από το βαθύ… μπασκετικό του DNA του, επικράτησε στην παράταση με 91-87 της πολύ καλής Μπασκόνια. Στο 11-6 Τούρκοι και Πειραιώτες, δείχνουν ως ώρας την απαραίτητη σταθερότητα για να διεκδικήσουν της 4άδα μέχρι τέλους.

Τέλος, στο ματς που έριξε την αυλαία της πρώτης ημέρας της 17ης αγωνιστικής, η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα όπως όλες σχεδόν οι πρωτοπόρες σήμερα, αλλά το τελικό υπέρ της 75-67 ήταν και η 14η νίκη της σεζόν στη Λίγκα, πλησιάζοντας σε μια νίκη απόσταση (14-3) από τη κορυφή και τη Φενέρμπαχτσε (15-2).

Αναλυτικά η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε από τα παραπάνω ματς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ