Μπλατ: «Καλό σημάδι ότι νικήσαμε χωρίς έναν από τους σημαντικότερους παίκτες μας»

Μπλατ: «Καλό σημάδι ότι νικήσαμε χωρίς έναν από τους σημαντικότερους παίκτες μας»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Μαδρίτη, μίλησε για τη νίκη επί της Μπασκόνια αλλά και την αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για τη Μαδρίτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ αύριο (10/1) για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Λίγο πριν την αναχώρηση των ερυθρόλευκων, ο Ντέιβιντ Μπλατ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη επί της Μπασκόνια, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς και την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στη «βασίλισσα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Αρχικά είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι η νίκη κατά της Μπασκόνια και ο τρόπος που έγινε ήταν μια έξτρα ώθηση για τη Μαδρίτη. Σίγουρα όμως ήταν μία σημαντική νίκη γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια της σεζόν», σχολίασε αρχικά ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Δεν νομίζω ότι θα είναι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μια δυνατή Μπασκόνια δίχως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμάς».

Για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ: «Κάθε φορά που παίζεις με τη Ρεάλ, ειδικά στη Μαδρίτη, ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι γρήγορος. Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις αυτά που ελέγχονται στο μπάσκετ, τα λάθη, τα ριμπάουντ είναι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, γιατί έχουμε κάνει μερικά από τα πιο σημαντικά μας παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό στο μπάσκετ. Είναι μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα η Ρεάλ και το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια. Ο Λάσο έχει κάνει καλή δουλειά. Διαθέτουν καλούς παίκτες. Αλλά θα δείξουμε κι εμείς την ποιότητά μας και την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το γεγονός πως παίζει στο γήπεδο όπου πήρε το Ευρωπαϊκό με τη Ρωσία το 2007: «Σίγουρα μου θυμίζει κάποιες εξαιρετικές στιγμές εκεί, αλλά τώρα είμαστε στο 2019».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ