Νταρουσάφακα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 65-80

Νταρουσάφακα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 65-80

Παίζοντας όσο... χρειαζόταν η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στην έδρα της ουραγού Νταρουσάφακα.

Παίζοντας στο «ρελαντί» και με «όπλο» την επιθετική της άμυνα, η ΤΣΣΚΑ πέρασε από την Τουρκία, επικρατώντας εύκολα της Νταρουσάφακα για την 17η αγωνιστική. Στο 13-4 η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στο 2-15 οι Τούρκοι που παραμένουν ουραγοί.

Οι Ρώσοι που είχαν κορυφαίους τους Ντε Κολό, Σέρχιο και Χάντερ, είχαν εξαιρετική ευστοχία στα δίποντα, εκμεταλλεύθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα αρκετά λάθη των αντιπάλων τους, ενώ παράλληλα τους υποχρέωσαν σε πολύ μικρό αριθμό ασίστ.

Ετσι από νωρίς έχτισαν μια διψήφια διαφορά (9-19, 22-36) για να πάνε στο ημίχρονο με +10 (34-44).

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν παρόμοια με τους Ρώσους να… πατούν το γκάζι όποτε χρειάζεται και να απομακρύνονται (39-54, 51-67) και τους Τούρκους να το παλεύουν αλλά ως εκεί.

Ο Ντε Κολό που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις μετά από αρκετό καιρό όχι μόνο έδινε λύσεις επιθετικά, αλλά παράλληλα δημιουργούσε για την ομάδα του, βοηθώντας αρκετούς συμπαίκτες του να σκοράρουν.

Χίγκινς, Χάντερ και Σέρχιο διαμόρφωσαν το σκορ στο 63-78, περίπου 1,5 λεπτό πριν τη λήη με την ομάδα του Ιτούδη να κλειδώνει οριστικά τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ